Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mai téma az állatok

2017.01.08

A legjobb beszéd, amit valaha hallottál - Gary Yourofsky

Gary Yourofsky teljes népszerűsítő előadása az állatok jogairól és a vegán életmódról, amely 2010 nyarán a Georgia Műszaki Egyetemen hangzott el. Hallgasd meg ezt a remek szónokot, aki mítoszokat cáfol meg, érdekes tényeket közöl, és segít etikus döntéseket hoznod az egészséges szívért és lélekért. Karizmatikus és szókimondó stílusa teljesen egyedi -- mindenkinek látnia kell, aki törődik az állatokkal, vagy jobb hellyé szeretné tenni a Földet.

Csak gondolkodjunk el a hallottakon, képzeljük bele magunkat, szeretteinket és kérem nézzük végig, még akkor is ha az első 5 percben kikapcsolnánk. Merjünk szembenézni azzal a mit teszünk, aminek részesei vagyunk, legalább ebben a bő 1 órában ne csapjuk be magunkat!

S, amit nem akarunk ebben az előadásban látni a szemünkkel, hallani a fülünkkel miért terheljük vele a testünket, gyomrunkat? Csak annyit tegyünk meg, hogy gondolkodó emberhez méltón nézzük meg, hallgassuk meg ezt az előadást....tartozunk ezzel magunknak, de legfőképpen azoknak, akiket ez érint a társainknak, a földünkön élő minden Állatnak.

 

Orlovszky Andrea természetgyógyász tanár,

EGÉSZségház kigondolója, vezetője,

előadások szervezője és tartója,

sárga felhangos ember 252 KIN

https://www.youtube.com/watch?v=mLk0hYiX_Ak