Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális előadás sorozat

Cikkek

Fizikai vagy "éber" tudat (spirituális előadássorozat)

2017.06.05

A mindennapi életünkben jó esetben tudatos időt fordítunk a (fizikai) testünk karbantartására.Jó esetben nem véletlen megfogalmazás, mert a mindennapi teendőink mellett sokkal több lehetőségünk lenne ezért tennünk (amennyiben jelenben vagyunk és van egy élet-rendszerünk), csupán a kifogások és vágyak világában tudatosítjuk magunkat leginkább (verbális adósság/ önismereti anyagban található)s ezzel elzártuk a tényleges irányítást a valódi életünk felett. A mai anyag címe : A fizikai vagy "éber" tudat, mellyel közelebb juthatunk a gondolataink és életünk irányításához, persze csak akkor, ha az olvasottakhoz van építő gondolatunk melyen keresztül megtaláljuk a kapcsolódási pontokat az életünkben. Ezeket szavakba öntjük és alkalmazzuk a megvalósításhoz szükséges erőt s kitartást, amit gyakorolni kell mert nem születtünk vele....

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Spirituális előadás sorozat | Hozzászólások: 0

Egy aspektusai , megnyilvánulásai mint a Minden.....

2016.09.01

Ez a téma nagyon sok oldalról megközelíthető. Az előadássorozat alapján elsősorban a síkok, dimenziók, fizikai síkon megnyilvánuló aspektusok és ahhoz tartozó lelki folyamataink, amelyek teremtenek magasabb síkon hangokat, színeket és kissé másképpen mint a mi értelmezésünkben létezik, képeket.........

 

Hurrá jön a Mikulás!!!

2015.12.05

 

Teremtés utolsó négy napjának üzenete az embernek

2015.10.28

 

Teremtés első három napja és üzenetei.....

2015.10.11

 

2015.szept 26-i előadás, őszi napforduló

2015.09.25

Őszi napforduló új energiát hoz az életünkbe. Elengedést erősíti, amiről egyébként is szólt az elmúlt időszak egészen szeptember 28-ig. Ezt az időszakot tehát elengedés szintjén tovább viszi az ősz. Számvetést készíthetünk, magunkba nézhetünk még egy kicsit és a szavak közti csendben megtalálhatjuk válaszainkat.

 

Gondolatformák tevékenysége 2015.07.04-i előadás anyaga

2015.07.05

Előzőekben már beszélgettünk a karma, gondolatok, érzelmek kapcsolatáról, bizonyos aspektusairól.Most a gondolatformák tevékenységén keresztül próbáljuk megérteni önmagunkat és érezni teremtő szabadságunkat. Nem árt ha ebben különösen tudatosak vagyunk!!

 

Gondolatformák 2015.06.20-i előadás anyaga

2015.06.20

Gondolataink folyamatosan vannak, csupán nem minden pillanatban tudatosulnak. Az eddig megbeszélt fejlődési folyamatokat értelmezve, bennünk ugyanazok a rezgések, folyamatok megtalálhatóak mint az "Egyben" A hasonló a hasonlót felismerve kapcsolatot létesítenek a rezgések, amelyek a síkoknak megfelelő anyagban nyilvánulnak meg. Éppen ezért nagyon fontos a gondolataink tudatosítása, mert annak a rezgései ha tudatában vagyunk neki, ha nem bevonzzák az életünkbe, egészségünkbe, helyzetünkbe azt amit éppen gondolunk.......Időben lehet eltolódás!!!!!Ezért sokszor már nem vesszük észre mihez kötődik valóban (milyen, melyik gondolatsorhoz) a megalakult élethelyzet.

 

Pünkösd ünnepköre spirituális aspektusból

2015.05.20

Pünkösdi ünnepkör a spiritualitás aspektusából is megnézve.

 

Karma

2015.05.09

Az előző előadással a mátrix mint lehetőség a konfliktushelyzetek, mint kereszt út, amely egy másik megfogalmazása a karmatorlódás, ezek értelmezése és megoldási lehetőségei után most a karmáról beszélgetünk.