Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Heti nyitvatartási és kezelési rend 2017-ben

2017.02.13

A rendelő heti kezelési témáit ebben a táblázatban jelöltem meg. Folyamatosan változó és aktuális előadás sorozat és helyszínek megadása a weboldal nyitóoldalán lesz majd látható. Az áraink nem változtak a 2015-2016-ban meghirdetettekhez képest. Az idén bekerülő kezelések árai a régi árlistában jelennek meg.

 

happy new year! 2017-es év alap lehetőségei számunkra

2017.01.02

2017- es év az újrakezdés éve (ugyanakkor mindenkinek a személyes évszámítását is célszerű figyelembe venni), mert 1-es év. Tartalmaz még 2-t(20), 1-t és 7 es számokat, amelyek rezgése fontos finomításokat6hangolásokat ad számunkra. Nap száma és ezáltal az éve emberiségnek és személyes énednek is újrakezdési lehetőség.

 

Karácsony üzenetének EGY aspektusa 2016

2016.12.24

Karácsony üzenete

 

Karácsony a szeretet, a fény és a hit újjászületése. Eggyé válás lehetősége az EGY, a mindenség, a teremtő, az Isteni energiákkal, forrásokkal.

 Az EGY-éválás lehetőséget több úton elérhetjük/ többféleképpen is megélhetjük: egy közös családi programon keresztül, ahol a történeteinkkel visszaemlékezünk a fejlődésünk/életünk ( honnan- hová jutottunk) útjára. Ahogyan a mesék és a szentírások is vissza juttatnak minket az Ősvalónkhoz.

 

Vélemény kutatás az elmúlt 20 év alapján.......

2016.12.20

Az EGÉSz-ség Arvisurája Biomedház megálmodása és megnyitása óta(amely eddig kb. 20 évet ölelt fel) sok olyan energetikai és személyes - egyéni út( dolgozókat és klienseket is ideértem) változás történt és van folyamatban, ami 2017ben változásokat eredményez a kezelések - előadások típusában, módjában. Ezek a folyamatok már lassan két éve felszínre kerültek, ugyanakkor a kivitelezésének időszaka most jött/jön el.

 

December

2014.12.19

Mit üzen nekünk, magyaroknak a december? Milyen természetes szokásai voltak őseinknek, akik ránk hagyták a magyarságunk alapját? Hogyan élhetünk ebben az időszakban a legtermészetesebben? Vegyük át és éljünk tudatosabban.....

 

pajzsmirigy betegségek alapkezelése természetes

2014.12.19

Minden, mindennel összefügg, mondja egy bölcselet. Gondolkodjunk el rajta....semmi sincs véletlen.                    Pajzsmirigy betegségek alapkezelése természetes módon a hosszútávú hormonkezeléseket, idegi és keringési, anyagcsere betegségeket is kezeli,kezelheti.