Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


happy new year! 2017-es év alap lehetőségei számunkra

2017.01.02

Happy new year! Avagy2017-es év s annak alap lehetőségei....

 

Az elmúlt év 9-es értékű volt, ami a lezárást jelentette az életünk ezen szakaszába. Mindenképpen megpróbáltatásokkal tűzdelt,  zavarós időszakon vagyunk túl a 2016-os évvel. Ebben az időszakban kellett figyelnünk jobban a tisztánlátásunkra, céljainkra és egyfajta „nagytakarítást végeznünk mit /kit engedünk el……mi/ki jöjjön majd a helyébe. Aki a fejlődésedet nem szolgálta, és akiét te sem szolgáltad már (bár esetleg, megszokott/kényelmes volt mellette) el kellett/kell engedned.

2017- es év az újrakezdés éve (ugyanakkor mindenkinek a személyes évszámítását is célszerű figyelembe venni), mert 1-es év. Tartalmaz még 2-t(20), 1-t és 7 es számokat, amelyek rezgése fontos finomításokat6hangolásokat ad számunkra. Nap száma és ezáltal az éve emberiségnek és személyes énednek is újrakezdési lehetőség.

2/20 a befogadást, dualitást, elfogadást rezegteti ebben az évben is számunkra, amelyhez Hold tartozik a nőies energiákkal s az érzékenységgel

1 az ego, akarat, tudatosság, kreativitás energiáit adja számunkra, amit ha nem jól használunk, értelmezünk, hamar durva akaratot, és elnyomást eredményezhet mind egyéni, mind emberiség szintjén. Ezek az energiák 2010 óta fennállnak az életünkben s bár minden évben más záró számmal módosul, azt hiszem van még mit tanulnunk az üzeneteikből.

7-es a kerek, „az út”tehát a karma száma, ami diadalt is adhat ha a korlátokat jól tolerálod és oldod meg. Szaturnusz bolygó tartozik hozzá, amely a lehetőségek bolygója, s egyben a nehézségeké is ha nem jól döntesz a pillanatokban.

17 a Plutó bolygólyát hozta el nekünk erre az évre (Mars istenének felsőbb oktávja a Plútó) élet és halál ura, lehetőséget hozva a változásokkal.

Fontos kérdés az 1 es kezdőszám miatt, hogy mennyire tudtad lezárni a 2016 s évet. Ha nem akkor tolod magad előtt a változás lehetőségét s fokozod  a zűrzavarokat 2017ben. Ha sikeresen feldolgoztad az előző év tanításait, akkor minőségi változás lehetősége jelenik meg az életedben. Ehhez kapcsolódik, hogy 2016 dec. 31. és 2017 jan. 10 között erős spirituális energiák érnek el bennünket. Fontos figyelnünk mire gondolunk és hogyan mert a következő éveinket jelentősen befolyásolhatják ezek a napok mind +, mind- értelemben.

2017.jpgTudatosság ideje jött el! Fel kell ismernünk, hogy felelőssel vagyunk szavainkért, gondolatainkért, tetteinkért, önmagunkért, családunkért, környezetünkért és az emberiségért. Természetesen ehhez a rezgésekhez(cselekedetekhez is) tartóznak színek és hangok, amikről más alkalommal beszéltünk már (s oldalamon az anyagot meg is találjátok). Kezdeményezés időszaka van,de ne kapkodjunk! Ami ebben az évben elindul az életünkben, hosszútávon sikert hoz nekünk egyéni és csoportszinten is. A zűrzavar látványos méreteket öltött az egyén és a világ életében is. Éppen ezért a te egyéni életedből kell kihozod a legtöbbet s ha mindenki ezt tesz akkor a világunk is esélyt kaphat…Sokkal nagyobb a tét mint egyénenként gondolnánk! S ha nem jól döntünk újabb hasonló esélyt csupán kilenc év múlva kaphatunk.

 

Orlovszky Andrea természetgyógyász tanár , terapeuta

sárga felhangos KIN252