Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ön-ismereti anyagok, előadások

Menüpontok

Cikkek

Rezgésszint emelés lehetőségei

2016.05.27

Mindannyian voltunk már fáradtak és nem tudtuk a magyarázatát. találgattunk: biztos a front......Közben pedig, ha odafigyelünk magunkra nagyon sokat tehetünk a közérzetünkért, testünkért, lelkünkért.

 

A legisebb erőfeszítés törvénye

2016.02.05

 

Ön-ismeret-ünk 3

2015.10.29

 

Ön-ismeret-ünk 2

2015.10.16

 

Ön-ismeret-ünk

2015.10.02

Önismeretünk az élet minden területén fontos számunkra. Önmagunkból elfogadott részeinket "helyes-helytelenbe" skatulyázzuk be, amely értékrendjeinket nagymértékben befolyásolja.

 

Ki vagyok én? 2015.07.10-i ÖN-ismereti előadás anyaga

2015.07.10

Hiába tudom mikor születtem, milyen jegyben, milyen KIN(rezgéssel).....ha nem vagyok tudatában és különböző élethelyzetekben nem tudom alkalmazni. Akkor az "halott " tudás, mivel nem segíti a tudatos változásomat, fejlődésemet az Önismereti területeken.

 

Érzelmeink hatása ránk és környezetünkre

2015.02.22

Az önismeret egyik fontos alapja, hogy ismerjük valódi érzelmeinket, reakcióinkat s azok hatását.

"Az érzelem, amelyekkel nem ajándékozzuk meg felebarátainkat, kárba vesznek! Az érzelmek minél bőségesebben törnek felszínre, annál fergetegesebb erővel ragadnak magukkal. Minél inkább felszabadítod magadban a forrást, annál sodróbb lesz hullámverése."

Francois Garagnon

 

2015.02.07 önismereti előadás, 3.szem,én és a geometriai formák

2015.02.07

Önmagunk megismerésében, megélésében egyik sarkalatos kérdés terület az érzelmeink felismerése, megismerése, megélése. Ez folyamatos gyakorlást és időről-időre visszatekintést igényel, amelyen keresztül láthatjuk éppen most a jelenben hol tartunk és honnan, hová fejlődtünk az érzelmeink különböző területein.

 

Miről árulkodnak tüneteink, betegségeink

2014.12.28

 A természetet alakító energiák ugyanazon a törvényszerűségeken keresztül alkotnak és rombolnak, ha tudunk róla, ha nem. Ez alól senki és semmi nem kivétel az univerzumunkban és azon túl sem.A különbség csupán annyi, hogy a saját rezgésszintjüknek megfelelően nyilvánul meg.Fizikai szinten is minden gondolatnak és érzelemnek valamint cselekedetnek meg van a rezgésszintje és annak a hasonló a hasonlót vonzza, rezegteti alapján a következménye. Ebből kiindulva, amit megteremtünk, azt meg is tudjuk szüntetni csupán ismerni kell az árulkodó jeleke, üzeneteket a lelkünktől.

 

Intuíció

2014.11.29

"Ahogyan a test spontán működése az ösztön, úgy a lélek spontán működése az intuíció. Az ösztön és az intuíció között az intellektus, a logikus elme épít hidat. A logika aszerint halad, ahogyan az értelem megismeri a valóságot, az intuíció pedig aszerint, ahogyan a lélek megtapasztalja azt."