Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Triádok utáni angyali létezők

2015.09.28

További angyali létezők

Az elementálok és dévák

Az elementálok és a dévák is az Angyali hierarchia részei - ők a legalacsonyabb rendű lények. Ezek az emberek szeme előtt megjelenhetnek: ködszerű foltok, felvillanásokban vagy különböző színes alakzatokban.

Az elementálok szoros kapcsolatban állnak a természettel és az elemekkel. Közéjük sorolhatóak a tündérek, törpék, manók, szilfek (légi szellemek), szalamandrák (tűzszellemek), illetve a sellők (vízi szellemek) csoportja is. Az emberi gondolatok és érzelmek is az elementálok csoportjába tartozik.

A spirituális előadássorozatban ezekről hallhattál és az elhangzottakról olvashatsz is az egeszseghaz oldalon.

A dévák fejlettebb elementálok, feladatuk: az évszakok felügyelete, a folyók és hatalmas erdők védelme, de megtalálhatóak szent kegyhelyek, szent épületek és különböző szent helyek környékén is.

Az energia áramlása minden angyali lény számára központi kérdés. Ha ez az áramlás ugyanis megállna, akkor mindnyájan megszűnnénk létezni. Minden törvényt az angyalok irányítanak, legyen az világméretű, vagy pusztán emberi. Bárkinek a sorsát bármikor megváltoztathatják, egy angyal azonban soha nem működik közre semmiféle gonoszságban. Ha igazságot kell szolgáltatni, akkor azt szeretettel és saját erejével teszi, nem pedig bosszúból.

Ha kétségbe vonjuk, hogy az angyaloknak hatalmukban áll segíteni nekünk, akkor megszakítjuk velük a kapcsolatot. Ha pedig nem hiszünk bennük, netán félünk tőlük, akkor az olyan, mintha falat emelnénk önmagunk és az angyalok közé.

Sárga Felhangos Ember 252 KIN, Andrea