Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holdhónap

Cikkek

Májusi hold tanács

2015.05.16

Ebben a hónapban is vannak napok, amikor célszerűbb bizonyos dolgokat tennünk, illetve elkerülnünk.

 

termés,víz, gyökér, virág napok

2015.02.06

Ha tisztában vagy vele a Holdnaptár alapján, hogy milyen nap van, akkor segítheted a szervezeted munkáját a megfelelő ételek, italok fogyasztásával.
 

 

Holdhónap február

2015.02.05

Hold hatással van ránk minden nap. Ha ismerjük üzenetét, akkor kevesebb energiával, hatékonyabban, kiegyensúlyozottabban tudunk cselekedni, élni.

 

Hold év szakaszai, hatásai

2015.02.05

Hold ereje, ciklusai nagy hatással van a környezetére s ezen belül természetesen ránk emberekre is.Természet erejét magunk előnyére fordíthatjuk, ha tudjuk mikor mire érdemes figyelnünk, mit érdemes tennünk. Ebből az aspektusból nézzük most meg a Hold hatásait.

 

Holdhónap

2015.01.08

Egy holdhónap megközelítőleg 28 napból áll. Ez az időszak adja a ciklikusságunkat, mint nő, hormonrendszer, vizek és ezekhez tartozó szimbolikus jelentések, lelki, érzelmi hullámzások. Nagy hatással van ránk és környezetünkre. Éppen ezért már az ősidőkben és azóta is jegyzik a hold változásait, hatásait.

 

Holdhónap január

2015.01.08

A hold vonzását nőiességünkben és érzéseinkben tapasztalhatjuk meg. A holdhoz tartozik az asszonysors, havi ciklus, bőrápolás, konyhaművészet. Mire megszoknál egy helyzetet, életciklust, egy hormonális változást már menned is kell tovább, változni kell.......

A hold általános hatásait az emberek mindig nyomon követték, jegyezték, így számon tartották az időt. A hold szimbolikája és lelki hatása még sokkal jelentősebb. Családot, nőt, tudatalattit, mély vizeket, álomvilágot testesíti meg.

Ezen gondolatokat, hatásokat figyelembe véve vannak napok, amelyek kedveznek bizonyos tevékenységnek és vannak amelyek kevésbé.