Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március 20-21 sorsfordító energiái

2015.03.20

 

 

A változások folyamatosak, mégis a legutóbbi szakaszt figyelembe véve az életünkben talán a világválság hullámmal tudatosult az emberekkel itt elindul valami. A világunk 2014 utolsó hónapjaiban mind makro- mind mikro szinten meglehetősen kaotikusnak tűnt .Háborúk, erőszakos cselekmények, igazságtalanságok, a fenyegetettség érzései egyre mélyebben és erőteljesebb zűrzavart hozott a felszínre mindenhol, mind egyéni( emberi) mind tömeges szinteken, és ez 2015-ben is így marad sőt tovább folytatódik. Sokunkat megzavarhat már az is, ami eddig történt körülöttünk ( tudatosan készülve2012. év végére, azóta történt és látszatra nem történt dolgok). Így aztán az is megtörténhet( reménykedem nem!), hogy megkérdőjeleződik 2012 tisztasága és csodája, abból az aspektusból, hogy ez bármilyen formában is felemelkedést eredményezett. Tanítókon, segítőkön, tisztán-látokon, angyalokon keresztül folyamatosan kapja az emberiség a jelzéseket, tanításokat ezzel kapcsolatban is, miszerint 2012-ben a Föld felemelkedett a jelen valóságába és az Új Föld bolygója már egy Új Kristályos Mátrixát vette magára és hordozza és ez a tény végképp lehetővé teszi a jól végzett munka eredményeként az Emberiség Felemelkedését s annak folyamatát.

n-e.jpgSemmi sem történik körülöttetek és az univerzumban úgy, hogy annak ne lenne célja. Bár a dualitásban léteznek az ellentétek, a jónak és a rossznak nevezettek illúziója (így a sötét energiák is), de mindegyiknek rendeltetése van. Magasabb szempontból(energetikai síkok) persze a polaritás ellentétei nem léteznek, mert mindegyik oldal a Legfőbb Jóhoz vezet.

2015 Kulcsfontosságú dátumai

Március 20. Újholdas Teljes Napfogyatkozás és egyben Tavasz/őszi Napéjegyenlőség

Április 4. Teliholdas Teljes Holdfogyatkozás/(egyben Húsvét is)

Június 21. Nyári Napforduló

Szeptember 13. Újholdas Részleges Napfogyatkozás

Szeptember 23. Ősz Napforduló

Szeptember 28. Teliholdas Teljes Holdfogyatkozás/ (és retrográd Merkúr időszak is)

December 21. Téli Napforduló

 

Ezekből az időpontokból a jelenleg aktuálisra( mindig azt az árkot kell megugorni ami előttünk van)  hívnám fel a figyelmeteket, ami március 20.  indul.

Az előbb felsorolt erőpontokra vonatkozó minden egyes nap egyedi jellemzőkkel bír. Bár az ekliptikai fázisok átfedik egymást és egybeolvadva kapcsolódnak össze, mégis ezeket az energiákra úgy lehetne tekinteni, mintha két fő mintarészből állnának az egész év jellemzésének céljából.

Az első rész Március 20-tól – Június 21-ig tart, míg a második: Szeptember 13-tól – December 21.-ig. Mindegyik napfogyatkozással kezdődik, és továbbá egy napfordulót is tartalmaz.Tehát az első "árok", első szakasz

 

 

Március 20-21 a nap-éj egyenlőségen, tavaszi hangulaton, szerelmek bimbózásán túl egy hatalmas változást és energiaaktiválást hoz magával, amely a Leyvonalakkal, vagy másképp a Földvonalakkal kapcsolatos. Elsősorban a hosszanti irányban (észak- dél és dél-északi irányban) elnyúló hegygerincekre vonatkozik. Észak-Amerikában a Colorado állam (USA) és Alberta tartomány (Kanada) összekapcsolódása. Dél-Amerikában az Andok mentén nagyon hosszan elnyúló hegygerincen jelentkezik. És ez a kettő pedig összecsatlakozik a Cordillerák teljes kiterjedésével.

Az Urál (Oroszország) és a Nagy Vízválasztó Hegység (Ausztrália) valamint a Transzantartic Hegylánc is része ennek. Coloradoban a Rio Grande hegyvonulat területén hatalmas változások fognak történni.

A felsorolt területeken belül elérhető lesz a folyamatban lévő változások szintjén majd az új energia és ez számos jótékony hatást fog kiváltani a hegyek mentén és tartományi területeken. Természetesen ezek a hatások nem csak az ottani mikro, hanem a nagyobb makro környezetre is folyamatában hatással lesz.Ezt követve a kelet-nyugati régiókban, 2016-ban egy jelentősen felemelkedést segítő változás áll majd be, de erről majd akkor (előtte, ha kell) fogunk beszélni, írni. Tehát eljött e területek tisztításának időszaka, hogy az új energiák minél hatékonyabban haladjanak az egyéni útjukon.

Korai indigó és kristály gyermekek tettekre hívása indul el most március 20 tól, ezen feladatok segítésében

A mostani 2015-ös fogyatkozások még hordozni fognak magukkal egyfajta egyedülálló minőséget is, úgymond változásokat kiváltó katalizáló energiákat fognak beindítani, mind személyes szinten, mind a bolygó érdekében. És így a 2015-ös fogyatkozások, napfordulók, napéjegyenlőségek frekvenciái, exponenciálisan fel fognak erősödni ekkor.

nap-ej.jpg"Archangel Metatron via James Tyberonn közvetítéséből

2015. március 20. Teljes napfogyatkozás az Északi Jegestenger-Spitzbergák-Északi-sark területén a délelőtti órákban, tőlünk 2200 km-re (Feröer-szigetek). Időtartama 2m47s. Szélessége 462 km. Hazánkban ez 64%-os részleges fogyatkozásként látszik 9:47 körül."

Március 20-21 én több szertartást is ismernek/ alkalmaznak az emberek, amelyekkel igyekeznek hangolódni az energiákhoz s segíteni őket, ezáltal magukat.

Ébredő természet: tavasz Kelta ünnepe,

Magyar szemmel:

BOR TENGRI SZER (TAVASZÜNNEP)
március 20-21-22.

Jelentés: fény-sötét egyensúlya, növekedés indulása, a belső fény felülkerekedése

Szertartás: lófuttatás, körtánc és ének, izzasztó kunyhó, nyíllövés, háztisztítás és szentelés

Március 20  a számadás, önmagunkra figyelés, tapasztalat levonás napja, 21 . én  újult spirituális energiák indulnak benned is útjára, annak arányában amilyen szintre eljutottál magadba a 20. i számadáson.

Javasolt meditálni, gyertyát gyújtani, OM zenéket hallgatni, füstölőt gyújtani, szaunázni, jót tenni, békét teremteni magunkban és a környezetünkben.

Áldott hétvégét kívánok MINDEN-KINnek!

Sárga Felhangos Ember 252 KIN, Orlovszky Andrea