Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új kezdeteket tisztítással indítsuk el.........

2017.01.09

2017 - es év a magvetés, az újrakezdés, az új célok (eddigiek átgondolt más -formátumú folytatása)éve, amelyhez mindenképpen tanácsos nem csak a gondolatainkban, környezetünkben , de az energiákban is tisztítást végezni. Tisztítást természetesen bármikor végezhetjük, ugyanakkor a jelenlegi spirituális energiákat figyelembe véve jan. 10 után javasolt elvégezni.

Biztosan mindenki életében voltak/vannak olyan pillanatok, amikor minden szétesik körülötte, semmi sem úgy megy ahogyan szeretné. Viták, párkapcsolat hiánya, problémák/nehéznek tűnő napi feladatok, kihűlő baráti kapcsolatok, a pénz áramlásának akadozása, megszűnése … és, ha mindez akuttá is válik: jönnek a betegségek, balesetek!
Ilyenkor is érdemes energetikai tisztítást végezni!

Ha az előbb említetteket észleled és esetleg még az éjszakai pihenésed sem találod megfelelőnek s mindennek tetejében még azok a dolgok sem működnek jól az életedben, amik eddig huzamosan jól mentek, akkor ideje az év bármely időszakában a

TISZTÍTÁSNAK!

Az a tisztítás "rituálé", amit most leírok nektek, nagyon erőteljes, de ha pontosan betartod a leégett gyertyával és a vízzel kapcsolatos utasítást, akkor egészen biztosan semmiféle gondot nem okozhat az életedben. Minden pontján pontosan tartsd be a javaslatot, nehogy valamilyen le nem zárt folyamat következménye legyen a végeredményed.

Ugyanakkor javaslom, hogy amennyiben lehetséges kérd a tanácsát egy szakembernek, energiákkal dolgozó természetgyógyásznak.


A szükséges kellékek:

  • egy befőttesüveg
  • egy vékony, hosszú gyertya (lehetőleg fekete), ami hosszabb, mint a befőttesüveg
  • ha van, egy picike gyertyatartó, ami belefér az üvegbe és biztosan megáll benne a gyertya
  • két marék kavics(bármilyen színű lehet, ugyanakkor szerencsés lenne a 2017 es évre tisztításhoz világosnak is benne)
  • picit kevesebb víz, mint amivel az üveg tele lenne
Ha mindent előkészítettél, helyezd el a gyertyát a gyertyatartóban, és tedd bele a befőttesüvegbe. (Ha nincs gyertyatartód, olvaszd meg kissé a gyertya alját, és a csöpögő viasszal rögzíts az üveg alján.)

A kavicsokat rendezd el a gyertya körül, hogy jó támasztékot adjanak neki. Ha ezzel készen vagy, öntsd föl szép lassan a üveget vízzel, egészen a perem alatt 1-2 cm-rel legyen a vízfelszín.

Helyezd el a lakásban bárhová, de lehetőleg központi helyre, ahol a legtöbbet tartózkodtok, és gyújtsd meg a gyertyát, miközben gondolatban vagy hangosan kérd meg a gyertyát, hogy tisztítson meg téged és az otthonodat minden negatív energiától. Amennyiben tudatában vagy az akadályok, ami az életedben megjelent, fontos minél pontosabban megfogalmaznod, milyen energiák tisztuljanak ki az otthonodból s rólad.

 

  1. Amikor majd a gyertya leég annyira, hogy lángját hirtelen ellobbantja a víz,a vizet ki kell önteni olyan csatornába, ami nem a ház csatornája(mert azt tisztítás, hypo után visszakapjuk ivóvíznek:-(  ), természetes talajra, de ne egy szobanövényre vagy kerti növényre
  2. a kavicsokat meg kell alaposan tisztítani folyóvízben, aminek a vizét felfogod és hasonlóképpen jársz el vele mint az előbbivel. Így máskor is használhatóak, félre kell tenni őket,
  3. a gyertyacsonkot pedig vagy folyóvízbe kell dobni vagy elásni keresztútnál. Fontos, hogy ez pár órán belül megtörténjen, ne maradjon sokáig az otthonodban a gyertya. Addig, amíg el tudsz menni otthonról, vastagon tekerd be egy papírba, és alufóliába, így jól szigetel, és rakd le valahová a bejárati ajtó mellé, lehetőleg kívülre.

Amikor ezzel végeztél, alaposan szellőztetni kell, érdemes pici huzatot is csinálni(figyelve a növényeinkre), hogy jól felfrissüljön az otthonod.


Aki vallásos erősítheti a szertatást azzal, ha amíg a gyertya ég, felolvassa  a következő zsoltárokat: 35., 70., 90. természetesen más zsoltárok is segítségére lehetnek a folyamatnak a tisztítandó témától függően

35. zsoltár


(A bűnös vaksága, az igaz boldogsága) Gonoszt beszél szívében az istentelen; nincs szeme előtt istenfélelem. Avval ámítja magát szívében ő, hogy undok vétke napvilágra nem jő. Gonoszság, cselszövés szájában mind a szók, megszűnt okosnak lenni és cselekedni jót. Kamarájában gonoszságot gondol, megveti lábát a nem-jó ösvényen, s nem irtózik a rossztól. Uram, irgalmasságod eléri az eget, hűséged a fellegeket. 
 
Igazságod: mint Isten hegyei, tengermélység minden ítéleted; embert és állatot, Uram, te élteted. Mily drágaságos, Úristen, kegyelmed! emberfiak szárnyaid árnyékában menedékhelyet lelnek. Házad kövérén őket hízlalod, gyönyörűséged patakából itatod. Mivel az élet kútfője tenálad, világodnál látunk világosságot. 
 
Tartsd meg a téged félőknek jóságod, az igaz szívűeknek igazságod. A gőgös ember lába fölém ne kerekedjen, s a bűnös ökle el ne űzzön engem. Összeomlottak íme, kik gonoszat művelnek, eltiportattak s többé föl se kelnek.


70. zsoltár (Öregedő ember imádsága) 

Tenálad, Uram, menedékem, soha ne engedj szégyent érnem; Igaz voltodért ments meg, szabadíts meg, hajlítsd fülemet énhozzám, segíts meg. Kősziklám légy megbújni nékem, erős váram oltalmamul, mert sziklám vagy és erősségem. 
 
Istenem, szabadíts meg a bűnösök kezéből, a gonoszok és garázdák öklétől: Mert te vagy, Istenem, várakozásom nékem, én ifjúságom óta te, Uram, reménységem. Az anyaméhtől te vagy támaszom, anyám ölétől én oltalmazóm; benned bíztam mindenkoron. Csoda lettem sokak szemében hiszen te voltál erős menedékem. 
 
Szám tele volt dícséreteddel, egész nap áldó énekeddel. A vénség idején ne vess el, mikor erőm megroskad, ne eressz el! Mert ellenségeim ellenem szólanak, szemmel kísérnek és tanácsot tartanak. Mondják: ,,Elhagyta őt az Isten: üssetek rajta, fogjátok meg, nincs senkije, aki segítsen!'' Isten, ne maradj tőlem messze, én Istenem, siess segítségemre. Piruljanak meg és pusztuljanak, akik üldözik életem, borítsa őket szégyen és gyalázat, akik gonoszul törnek ellenem. Ám én bízom örökre benned, és mindennap buzgóbban énekellek Igazságodat hirdeti majd szájam, sok segítségedet egész napon, pedig számukat meg sem mondhatom. hirdetni fogom, én Uram, egyedül a te igazságodat. 
 
Elmondom, Isten, nagy hatalmadat; Isten, te oktatsz ifjúságom óta, csodáid máig hirdetem azóta. De őszkoromra s aggságomra sem, ne hagyj el engem, Istenem, Míg el nem hírtelem a mai nemzedéknek karodat, minden jövendőknek hatalmadat. És igazságodat, mely égig ér, mellyel tettél nagy dolgokat: ki olyan, Isten, mint te vagy? Hoztál rám bajt, rosszat, sokat, de mégis újra megelevenítesz s a föld mélyéből újra fölsegítesz. Növeld meg méltóságomat, és vígasztalj meg újólag. Én is hűséged, ó Isten, húron magasztalom, Izrael szentjét hárfán dalolom. Ujjongani fog ajkam, hogy dalolok neked és lelkem is, hogy megmenekedett.Nyelvem is igazságod hirdesse szüntelen, mivel megszégyenültek s megpirultak, akik rontást koholtak ellenem.


90. zsoltár (Isten árnyékában) 
 
Aki a Felségesnek lakozol oltalmában, és a Mindenhatónak nyugoszol árnyékában: Mondjad az Úrnak: ,,Menedékem és váram vagy te nékem, én Istenem, tebenned van reményem'' Mert ő megment a vadásznak tőrétől, a romlás pestisétől, Tollaival fog védelmezni téged, szárnyai alatt ád menhelyet néked: pajzs és páncél az ő hűsége. 
 
Nem kell majd félned éji rémalaktól, nem fényes nappal surranó nyilaktól, Nem a sötétben lopódzó ragálytól, sem a sorvasztó déli döghaláltól. Ezrek hulljanak bár oldaladon és tízezrek jobbodon, meg sem közelít tégedet az ártó. Ám bizony, hogy majd szemeid meglátják, s szemlélhetik bűnösök lakolását. Mivel neked erősséged az Úr, a Magasságost választottad oltalmadul. Téged a gonosz el nem érhet, szerencsétlenség sátradhoz nem férhet. Angyalainak parancsolt felőled, hogy oltalmazzák minden utadat 
 
Tenyerükön fognak hordozni téged, kőbe ne üssed lábadat. Áspiskígyón majd és viperán járkálsz, és letiprod az oroszlánt, a sárkányt. Mert hű volt hozzám, megszabadítom; mivelhogy nevem ismeri, én megoltalmazom. Kiált hozzám, és meghallom szavát: a szükségben mellette állok, megmentem s fölemelem dicsőségben. Jóltartom őt napok hosszú sorával, és megmutatom neki üdvösségem.


http://www.angyalmagustanoda.com/wp-content/uploads/zsoltarok.pdf
 
Orlovszky Andrea természetgyógyász tanár, sárga felhangos 252KIn